Een energie-offerte die €1000,- kostte

Een leuk verhaal … als je er NIET mee te maken krijgt !!!
Een hotel- en frituureigenaar wordt telefonisch benaderd door een verkoper van Essent, want het kan allemaal best een stuk goedkoper! Hij is, zoals veel van zijn collega’s, sceptisch en houdt daardoor de boot een beetje af. Maar – een ondernemer blijft een ondernemer nietwaar – hij geeft aan dat hij wel open staat om een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Na drie maanden valt er een rekening op de mat … van bijna € 1000,- !!! … als we het toch over besparing hebben. Hij weet totaal niet waar dit vandaan komt, want hij heeft alleen offertes ontvangen. Tja, hoe ga je dit nu oplossen? Een onderbuikgevoel – waarschijnlijk ook van u als lezer – zegt dat we hier nog niet vanaf zijn!

Drie maanden lang !! gebeld en geprobeerd om te achterhalen wat er gebeurd is, wat een energie kost dát?! Totdat hij in contact komt met de altijd eerlijke Energie Bedrijfsadviseur. Die ziet direct dat dit geen zuivere energie is. Wat blijkt; de aansluiting die geregistreerd staat op één van zijn panden behoort toe aan de gemeente, i.v.m. een straatcamera. Wat heeft deze snelle aanbieder gedaan? Zij hebben deze aansluiting bij de gemeente weggehaald en zonder overleg bij de ondernemer als hoofdaansluiting aangemeld, met een jaarverbruik van … 60.000 kWh.!!

Wie nu mocht denken dat dit soort zaken uitzonderingen zijn, helaas! Kijk maar eens naar bv. de consumentenprogramma’s, het zou een vaste rubriek kunnen zijn. Maar om een kort verhaaltje kort te houden; De Energie Bedrijfsadviseur heeft het voor hem allemaal opgelost, hij heeft eindelijk duidelijkheid en kan zich nu weer met het ondernemerschap bezighouden!

Een 100% GRATIS, vrijblijvend en onafhankelijk advies?

Bel: 045 - 20 11 228