Ik begrijp nu eindelijk hoe de energierekening is opgebouwd

Onze missie

Uw chronisch gevoel van onzekerheid en twijfel voorgoed wegnemen!

Hebt u de uitleg over de energierekening al gelezen? Dan ziet u direct dat die niet-onderbouwde beloftes van grote besparingen wat minder betrouwbaar worden. Maar dat neemt uw gevoel ‘of het misschien beter of goedkoper kan’ niet weg. En dat gaan wij voor u doen. En onze dienstverlening houdt niet op bij het overstappen naar een andere leverancier. Wij houden continue zicht op de ontwikkelingen en blijven daarbij uw situatie monitoren.

Onze werkwijze

Van duidelijke uitleg en grondige inventarisatie naar vrijblijvende offerte

100% neutraal, daar beginnen we mee. Want door onze specialisatie op ‘zakelijk energie’ hebben wij de beschikking over diverse energie-aanbieders, die wij veel ingewikkeld, arbeidsintensief werk uit handen nemen. Wat is nu eigenlijk de waarheid over uw huidige energienota? Wat is uw huidige verbruik, waarop is – niet prijsgericht – nog meer te besparen binnen uw bedrijf en wat zijn (intern) de mogelijkheden om te verbeteren en/of (duurzaam) te besparen? En als we dat allemaal (geheel GRATIS) in kaart hebben, komen we met een geheel vrijblijvende offerte, met uitleg uiteraard!

energiebedrijfsadviseur-26

Helemaal GRATIS?

En waar zit dat Addertje?

Helemaal GRATIS? Dat kan natuurlijk nooit, zult u denken. Waar zit het addertje onder het gras? De onafhankelijke energie bedrijfsadviseur heeft vaste afspraken met zo’n 10 energieleveranciers die geheel losstaan van de prijsafspraken die u – via ons – als ondernemer met zo’n leverancier maakt. Zakelijk energie besparen is daarbij ook afhankelijk van vele (bedrijfs)factoren, die uiteindelijk uw energieprijs bepalen. Wij regelen dus alles voor u, van begin tot eind … en daarna! Wilt u een gesprek over onze unieke werkwijze, met een vrijblijvende inventarisatie van uw energiekosten? We komen graag bij u langs!

Ja, ik ben benieuwd naar mijn eigen waarheid!

Wilt u eindelijk een eerlijk overzicht van uw persoonlijke energiesituatie en de mogelijkheden? Maak dan eens een afspraak met onze onafhankelijke energie bedrijfsadviseur. Het kost geen energie en geen geld. Want wij nemen alle arbeidsintensieve acties van u over; Inventariseren, adviseren, overstappen, monitoren! Volledig ontzorgen dus, en zoals gezegd…
HELEMAAL GRATIS!

Een 100% GRATIS, vrijblijvend en onafhankelijk advies?

Bel: 045 - 20 11 228