Kan ik überhaupt wel besparen … en waarop dan?

Geen tijd én geen zin in die ingewikkelde energierekening?

Het probleem van de meeste ondernemers is niet dat ze niet geïnteresseerd zijn in het zakelijk besparen op energiekosten. Nee, het zit hem voornamelijk in de tijd en dan met name het gebrek daaraan! Daarbij verlangt het toch wel enige kennis om een energienota en/of afrekening te kunnen lezen. En mocht u eruit zijn wat dit betreft, dan is er weer een volgende, arbeidsintensieve stap; offertes aanvragen, effectief vergelijken en de consequenties in beeld brengen van een eventuele overstap!

Kan ik überhaupt wel besparen … en waarop dan? Of moet ik over op duurzame energie?

Zorgeloos en kosteloos zakelijk gaan besparen op energiekosten? De onafhankelijke energie bedrijfsadviseur gaat u helpen. Wij hanteren een uniek concept! Dat wil zeggen dat onze werkwijze gebaseerd is op volledige onafhankelijkheid. Wij hebben de keuze uit wel 10 energieleveranciers en door universele afspraken hebben wij er geen enkel belang bij om een voorkeur te ontwikkelen. Dat maakt het voor ons dan weer heel gemakkelijk om ons helemaal – 100% neutraal – op úw persoonlijke situatie te focussen.

Meer dan advies en overstapbegeleiding

We zeggen niet voor niets ‘Adviseren, ontzorgen, overstappen én monitoren’! Daarmee bedoelen we dat we u niet ‘loslaten’ op het moment dat u besloten hebt om over te stappen. Zakelijk besparen op energiekosten bij de energie bedrijfsadviseur begint bij een inventarisatie van uw bedrijfssituatie in combinatie met uw huidige energiekosten. Ons hoofddoel is namelijk niet óm u te laten overstappen – zoals veel energieaanbieders dat doen, zij hebben duidelijk een ander doel – maar om u een helder beeld te geven van uw huidige ‘energiesituatie’, de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Ja, ik ben benieuwd naar mijn eigen waarheid!

Wilt u eindelijk een eerlijk overzicht van uw persoonlijke energiesituatie en de mogelijkheden? Maak dan eens een afspraak met onze onafhankelijke energie bedrijfsadviseur. Het kost geen energie en geen geld. Want wij nemen alle arbeidsintensieve acties van u over; Inventariseren, adviseren, overstappen, monitoren! Volledig ontzorgen dus, en zoals gezegd…
HELEMAAL GRATIS!

Een 100% GRATIS, vrijblijvend en onafhankelijk advies?

Bel: 045 - 20 11 228