Wilt u een zorgeloze oplossing voor totaal bedrijfsjuridisch advies?

Een betaalbare oplossing voor in-house bedrijfsjuridisch advies!

Wat is er nu nog mooier dan een vaste advocaat die uw organisatie helpt bij al uw juridische vragen en problemen, met een uniek concept en tegen zeer betaalbare tarieven. De Energie Bedrijfsadviseur is een samenwerking aangegaan met Bouwmans & Partners Advocaten, die ons al bijstond voor al uw juridische conflicten omtrent energierekeningen en -contracten. We hebben deze samenwerking uitgebreid met een zeer servicegericht concept, geldig voor ondernemingen tot 50 werknemers!

Een in-house advocaat?

Een advocaat in dienst nemen is voor veel ondernemingen geen optie, terwijl er toch regelmatig juridische vragen zijn op gebied van bv. bedrijfs-, arbeids-, huur- en/of leveranciersovereen-komsten, alsook vorderingen en faillissementen. U kunt uiteraard altijd een externe advocaat inschakelen, maar een eigen, aan uw bedrijf gekoppelde advocaat (een beëdigd jurist) geeft veel voordelen, zowel financieel als op communicatieniveau, en u kunt er onbeperkt met al uw vragen terecht. Zo kunt u ook een bedrijfsscan aanvragen, om te kijken of uw organisatie juridisch goed is beschermd.

Hoe het werkt?

Met een zeer laagdrempelig abonnement, het is dus géén rechtsbijstandverzekering, hebt u een advocaat die uw bedrijf van binnen kent, met in de achtergrond – indien nodig – meerdere specialisten op een diverse gebieden. Voor een bedrag van €105,- per maand krijgt u o.a. onbeperkt telefonisch advies van uw eigen contactpersoon, kosteloze beoordeling van alle overeenkomsten en vaste, gereduceerde tarieven voor eventuele verdere dienstverlening. Daarbij kan een DGA zich voor een klein bedrag (€ 15,- p/m) hierbij aansluiten.

Bent u benieuwd hoe het precies werkt en wilt u een vrijblijvend gesprek?

Neem dan contact met ons op via 045 – 20 11 228
of per mail via info@dbalb.nl

DOWNLOAD HIER DE PRIJSLIJST EN DE SERVICEVOORWAARDEN

Een 100% GRATIS, vrijblijvend en onafhankelijk advies?

Bel: 045 - 20 11 228