Geruststellend gevoel om ook Juridische steun te kunnen krijgen

Voelt u zich bedrogen? Wij zijn er ook voor juridisch hulp

Soms treffen wij ondernemers/klanten die – op basis van verkeerde informatie of zelfs zonder enige inventarisatie van de aanbieder – op een vervelende manier de deksel op hun neus krijgen. Dat achteraf blijkt dat de voorgespiegelde besparing op energiekosten uitdraait op een aanzienlijk bedrag dat ze bij moeten betalen, met alle gevolgen van dien. Wat men vaak niet beseft is dat de ondernemer juridisch sterk kan staan om dit gerechtelijk terug te draaien.

Samenwerking met betrouwbare juridische partner

De energie bedrijfsadviseur heeft veel ervaring met dit soort juridische energiezaken en kan een goede schatting maken wat rechtsmatig de mogelijkheden zijn. Daarbij hebben wij een betrouwbare juridische partner, gespecialiseerd in midden- en kleinbedrijf, die u hierbij volledig ondersteunt. En net als wij zijn zij duidelijk in hun werkwijze, incl. een gratis analyse over de mogelijkheden! Hebt u een (energie) vraagstuk waar u ernstig mee zit? Bel ons voor een inventarisatie over de mogelijkheden, we helpen u graag!

Ja, ik ben benieuwd naar mijn eigen waarheid!

Wilt u eindelijk een eerlijk overzicht van uw persoonlijke energiesituatie en de mogelijkheden? Maak dan eens een afspraak met onze onafhankelijke energie bedrijfsadviseur. Het kost geen energie en geen geld. Want wij nemen alle arbeidsintensieve acties van u over; Inventariseren, adviseren, overstappen, monitoren! Volledig ontzorgen dus, en zoals gezegd…
HELEMAAL GRATIS!

Een 100% GRATIS, vrijblijvend en onafhankelijk advies?

Bel: 045 - 20 11 228