Ik begrijp nu eindelijk hoe de energie rekening is opgebouwd.

CIRE-certificaat voor
De Energie Bedrijfsadviseur

Omdat wij veel waarde hechten aan eerlijkheid in onze adviezen, staan wij volledig achter de filosofie van CIRE (Centraal Intermediair Register Energiemarkt), een organisatie die staat voor het vergroten van de transparantie op en daarmee het vertrouwen in de markt van (ook intermediaire) verkoop van energiecontracten.

De Energie Bedrijfsadviseur, een betrouwbare partner

Aanbieders in de energiemarkt (leveranciers en distributieplatforms) kunnen op deze manier aan het transparantiekeurmerk herkennen of zij met een eerlijke en transparante intermediair werken.

De organisatie achter CIRE is de Stichting Integriteit en Transparantie Energieadvies (SITE): een initiatief van energieleveranciers en distributieplatformen.

Doel van CIRE - Samen voor een duurzame en eerlijke markt!

Intermediairs die het transparantiekeurmerk voeren moeten voldoen aan de door CIRE gestelde transparantievereisten. Daarop is gecontroleerd door CIRE. Ook verklaart de intermediair zich te houden aan de Gedragscode van CIRE. CIRE monitort doorlopend op naleving van de vereisten. Elke intermediair krijg jaarlijks opnieuw een volledig onderzoek.

Ja, ik ben benieuwd naar mijn eigen waarheid!

Wilt u eindelijk een eerlijk overzicht van uw persoonlijke energiesituatie en de mogelijkheden? Maak dan eens een afspraak met onze onafhankelijke energie bedrijfsadviseur. Het kost geen energie en geen geld. Want wij nemen alle arbeidsintensieve acties van u over; Inventariseren, adviseren, overstappen, monitoren! Volledig ontzorgen dus, en zoals gezegd…
HELEMAAL GRATIS!

Een 100% GRATIS, vrijblijvend en onafhankelijk advies?

Bel: 045 - 20 11 228